Charlie la platane – Serial Netflix cu muzică și comedie

Charlie la platane

Charlie la Platane e un nou serial original Netflix ce a fost lansat la mijlocul lunii martie a anului 2019. Cu multă comedie și povești despre muzică, cum să crești un copil când ești un star internațional sau cum să redevii un DJ de renume mondial făcând pe babysitterul, mai mult ca sigur te va binedispune din primul episod.

Idris Elba în rolul principal

Rolul principal e jucat de Idris Elba. Cred că-l știți, e tipul care i-a făcut pe fanii James Bond să-și ia panică la un moment dat, deoarece zvonurile îl dădeau ca următorul actor ce urmează să folosească celebra replica ” Bond. James Bond”. De ce? De asta .

Așa, tipul ăsta e foarte extroverit, găsește o soluție la aproape orice și foarte dotat (din diverse puncte de vedere). Adică, să-l pui pe tipul ăsta ca babysitter, e ca și cum l-ai pune pe Hulk sa desfacă un capac de bere.

Well, situația se schimba în momentul în care o întâlnește pe Gabrielle, fiica de 7 ani (aproximativ) al celui mai bun prieten al lui. Nimic nu-i iese cu ea. Îl face de râs, îl ia la mișto, îi subminează intelectul, spuneți-i cum vreți. Dar fetița asta, pe cât e de inteligentă, pe atât de greu e de ținut sub control.

Și relația dintre ei face deliciul serialului. Amestecată, totuși, cu alte povești în care Gabrielle e implicată.

Revenirea în top

“Charlie la platane” nu e un titlu ales random, ca în unele filme traduse total aiurea în limba română, cum ar fi Urzeala Tronurilor sau ca acestea.

Idris Elba în serial e de profesie DJ, iar rolul de a o dădăci pe fetița de 7 ani i-ar oferi posiblitatea de a putea lucra în studio-ul părinților ei. Adică oportunitatea de a scoate acea piesă cu care să poată intra din nou în top pentru a fi chemat să mixeze, ca în vremurile bune. Multe interese, așa-i?

Totuși, lucrurile se îngreunează, pentru că bâtrânul e puțin cam veștejit și gusturile tinerilor se schimbă foarte des și nimeni nu-l mai știe. Nu mai poți face muzica din anii 90 și să prindă la publicul de 20 de ani. Iar ăsta e un alt punct către comicul de situație al serialului.

De asemenea, vă recomand un alt serial ce îl puteți găsi pe netflix, dar ăsta fiind ceva mai exotic (asiatic, mai precis). Îi găsiți un review aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *