Am găsit apă plată neagră în Cluj

apa plata neagra

Astăzi mi-a atras atenția când eram in Mall o apă plată neagră.  Blk se numește și cică are tot felul de substanțe ce te ajută la un tonus fizic mai bun și are efecte terapeutice.

Apă plată neagră canadiană

Am uneori obiceiul să fac experimente cu diferite produse, așa cum am făcut la un moment dat cu sticlele de cidru, pe care le găsești în cel puțin 10 arome diferite dacă mergi la Auchan (spre exemplu, Blind Pig mi se pare că are gust de suc stricat și expirat de câteva luni). Așa că mi-am făcut curaj și am cumpărat o apă plată neagră Blk, să văd cum este.

Pe sticlă este prezentată ca fiind “apă minerală necarbogazoasă, îmbunătățită cu minerale naturale, 0 grăsimi, 0 sodiu, 0 calorii, 0 coloranți artificiali”.

Am făcut un mic research și am aflat că apa e la bază de origine canadiană și îmbogățită cu minerale foarte rare și folosite sute de ani în scopuri terapeutice. Ăsta fiind, cică, și motivul pentru care apa este neagră.

Acid fulfic și minerale

Acidul fulfic, prezent în apa plată neagră e considerat o moleculă miraculoasă datorită proprietăților de detoxifiere pe care le are.

În urmă cu vreo 3-4 ani cică era băutura preferată a celebrităților de la Hollywood și a fost adusă în România de Botezatu 🙂

Apă plată neagră

Prețul pare exagerat

Gustul e absolut asemănător cu al unei ape obișnuite,  cel puțin la prima vedere nu se observă nicio diferență.  Prețul e destul de mare, 12 lei. De aceea nici nu cred că  o să-mi mai cumpăr vreodată apă de genul ăsta. Așa faci când te roade curiozitate să încerci produse noi.

Poate și-ar merita banii, nu-mi place să refuz din start un lucru doar din cauza prețului exagerat. Dar momentan nu am găsit  pe net ceva motive concrete care să spună clar că substanțele din apă sunt atat de bune la sănătate și îți dau un tonus fizic mai bun.

Dacă o să muriți de curiozitate să gustați o apă plată neagră, puteți încerca, e cam cât o bere în centrul vechi din București. După părerea mea nu pierdeți mare lucru.

Po

Poți intra și aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *