A apărut un joc Monopoly pentru trișori

Monopoly pentru trișori

 

De câte ori ai jucat Monopoly și ai început să te cerți cu cei care fură din bancă, iși mută pionul în enșpe mii de locuri sau își pun hoteluri gratis?  Acum s-a creat un joc special pentru acei oameni, un Monopoly pentru trișori (Monopoly Cheaters Edition).

Aici, dacă cineva trișează, nu e pedepsit, ci e apreciat și i se oferă o recompensă. Bine, dacă ești prins, atunci o sa ai probleme, pentru că există pedepse specifice pentru fiecare. Vorba aia “Hoțul neprins e negustor cinstit”  🙂

În mijlocul tablei  pe care se joacă sunt 5 carduri care evidențiază metodele de furat, iar jucătorii pot să le încerce la fiecare punct al jocului. De asemenea, pe langa cărțile de tip “șansă”, jocul Monopoly pentru trișori vine cu 15 alte jetoane speciale pentru asta. Printre ele poți face următoarele:

1. Fură de la bancă
2. Pune un hotel pe una dintre proprietatile tale
3. Ia un hotel de pe una dintre proprietătile unui adversar (oioi, asta-i grea)
4. Ia 100$ in plus de la bancă atunci când treci pe la start
5. Mută pionul altcuiva in loc de al tau cand dai cu zarul
6. Da-i cuiva mai puțini bani decat ii datorezi
7. Colecteaza chiria pentru proprietatea altcuiva (aș fi curios cum ai reuși asta)

De asemenea, pentru prima oara in istoria jocurilor Monopoly, nu va exista un bancher, fiecare va lua bani de la banca cand ii va veni randul și nu va trebui sa ceară cuiva. Iar o altă chestie este că unele proprietăți sunt hăcuite dinainte,  astfel daca aterizezi, spre exemplu, la Pennsylvania Avenue, nu trebuie sa plătești nimic, pentru că e marcată ca fiind gratis de cumpărat.

Mai multe detalii ați putea afla de aici

Intră și aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *