De acum are și KFC livrare la domiciliu

kfc livrare la domiciliu

Amatorii de mâncare de tip fast-food sigur și-au zis, nu doar o dată, ceva de genul ” Bă, dar ce mișto ar fi să aibă KFC livrare la domiciliu!”.

Recunoașteți, de fiecare dată trebuia să vă târâți până în Mall sau până-n centru când vi se făcea pofta de o porție de Crispy Strips și de Fillet Bites. Și nu doar o dată ați înjurat că, fie erau 10 la coadă la fiecare casă, fie nu era nicio masă liberă.

Ei, până la urmă și-a deschis și KFC livrare la domiciliu. Dacă vorbim de București, acest lucru e valabil în următoarele zone:
KFC Auchan Drumul Taberei, Auchan Titan, Băneasa, Centrul Vechi, Colentina, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Crângași, Dorobanți, Gara de Nord, Iancului Drive Thru, Mihai Bravu Drive Thru, Militari Drive Thru, Piața Sudului Drive Thru, Unirii și Veranda.

În momentul ăsta, opțiunile de livrare stau cam așa:

Taxa de livrare – 11 lei/comanda
Comenzi de  peste 50 de lei – 5 lei/comanda
Comenzi de peste 100 de lei – livrare gratuita

Comanda minima – 20 de lei

Comenzile se pot face la numărul  *1100, cu tarif normal, între 10-22

Mai multe detalii despre aceștia și produele ce pot fi comandate găsiți pe site-ul lor, la secțiunea delivery.

Tot recent, KFC a deschis un magazin în Botoșani, de unde sunt eu. Din ce am auzit de la prieteni, în primele zile oamenii mâncau pe afară pentru că nu aveau locuri înăuntru. Și l-au deschis și lângă Kaufland, deci angajații de la Grill vor avea timp liber în exces și vor sta mai mult pe Messenger.

PS: FoodPanda e destul de populară în Cluj și în București, cel puțin. În caz că nu știați, McDonalds a lansat comanda la domiciliu prin intermediul acestora anul trecut, pe la mijlocul lunii noiembrie. Bineînțeles, momentan aceștia sunt activi tot în București, doar că în mai multe locuri decât KFC. Pentru McDonalds, aveți un link aici

UPDATE:   KFC și-a deschis livrările la domiciliu și în Cluj, prin intermediul Hipmenu.  Comanda minimă este de 40 de lei, la care se adaugă o taxă de transport de 10 lei.  Timpul de livrare e destul de rapid și HipMenu își găsește restaurantul cel mai aproape de tine (Iulius sau VIVO).

Din pacate, McDonalds nu oferă livrare prin intermediul HipMenu. Dar ai o alternativă la îndemână. FoodPanda are livrare în Cluj pentru McDonalds cu 35 lei comanda minima, 7 lei transport.

Deci, pentru cei ce nu au chef să se miște din casă până la Iulius/Vivo Mall sau până în Piața Unirii, ar fi pont. Mai ales dacă sunt minim 2 persoane care vor.

Pentru că am ceva experiență cu FoodPanda și Hipmenu, voi scrie curând un articol despre ce restaurante recomand și ce mi-a plăcut cel mai mult. So, just follow me on Facebook to find out more 🙂

 

Intră și aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *