Avem HBO GO în România prin abonare directă

HBO GO în România

A apărut, în sfârșit, posibilitatea de a ne abona la HBO GO în România, direct, fără intermediul unor operatori autorizați, cum era înainte.

Dacă vă întrebați de ce ar trebui să vă abonați la HBO GO în România, să știți că și eu m-am întrebat (aveam doar o mică idee) și am aflat câte ceva de la cei care au avut înainte.

So, ați avea acces la o grămadă de seriale foarte mișto, și chiar nu o să încep prin Game of Thrones.  Sillicon Valley e foarte bun, Westworld, The Wire, The Sopranos. Mai multe vedeți aici.

De asemenea, foarte multe producții românești (spre exemplu serialul  Umbre și Valea Mută) și multe ore de stand-up comedy. O grămadă de filme ce au premiera aici. Deci nu ar trebui să le descărcați de undeva sau să le vedeți la cinema neapărat.  Plus documentare foarte mișto cu premii obținute la diferite evenimente.

Cu privire la detaliile despre abonament, acesta va fi gratuit în prima lună. Deci dacă nu-ți place, poți anula imediat inainte expirarea primei luni. După aceea vei fi taxat cu 19,99 lei pe lună. În caz că nu era clar până acum, plata se face printr-un card bancar.

HBO GO poate fi folosit pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 şi 4, Chromecast, Apple TV 4 şi câteva modele de televizoare smart de la Samsung. Orice abonat HBO GO în România poate înregistra până la cinci dispozitive şi poate urmări simultan pe două dintre ele. Deci, teoretic ai putea impărți contul și cu altcineva. No worries.

Începând cu data de astăzi, 13 noiembrie 2017, HBO GO nu s-a extins prin abonare directă doar în România, ci și în Repulca Cehă, Ungaria și Slovacia.

Dacă vreți să vă creați cont, o puteți face aici. Oricum, în curând vine Crăciunul, concediile, vacanțele și un cont de HBO GO gratuit pe prima lună ar prinde ca uns 🙂

Aruncă un ochi și aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *