Despre Victoraș Iacob și cum e când presa te ignoră

Victoraș Iacob

Cei care urmăresc Liga I sau au urmărit-o în trecut au auzit cu siguranță de Victoraș Iacob. Fost fotbalist la Steaua, Rocar, Iraklis Salonic și o grămadă de alte echipe nu neapărat importante.

Cel poreclit “Jancker”, datorită asemănării cu mult mai cunoscutul Carsten Jancker, este și primul care și-a declarat candidatura pentru postul de Președinte al FRF, la următoarele alegeri.

Victoraș a cam pierdut atenția presei în ultimul timp. Nu se vorbea de el, mass-media îl ignora, nu i se cerea părerea și așa mai departe. De obicei, când vrei să faci ceva în situația asta, o faci oarecum cu cap, te gândești la repercusiuni și așa mai departe. Al nostru nu s-a gândit și a ajuns de râsul curcilor. Dar a primit ce dorea, atenție și mediatizare.

Simona Halep a devenit nu demult numărul 1 mondial și, ca urmare a acestei performanțe, haterii și simpatizanții româncei s-au înmulțit semnificativ. La fel și mediatizarea la care e supusă.

În timp ce vorbea în direct la DigiSport, fostul fotbalist s-a gândit să dea o dezmințire la un lucru de care nu auzise nimeni până atunci. Practic, a vrut să se “asigure” că nimeni nu o să-l asocieze în viitor cu Simona Halep, deși nu a făcut-o nimeni până acum.

Al nostru a declarat următoarele:

„Nu știu dacă a auzit și ea, dar țin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație dintre mine și Simona Halep.

Dar, nu este nimic adevărat! Probabil că ea nu știe nimic, așa că din acest punct de vedere trebuie să clarificăm situația. Și eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri.

În rest, îi urez suces, probabil că nu-i este ușor la ce nivel a ajuns, sperăm să o țină tot așa”

Deci, fără să fie întrebat de nimeni, fără să scrie nimeni de asta, fără ca măcar să se fi gândit vreodată cineva la asta, omul a ținut să știe lumea că marele Victoraș Iacob nu are o relație amoroasă cu numărul 1 mondial, Simona Halep. Cum vi se pare asta?

Atenția a căpătat-o. Câteva zeci de mii de oameni cu siguranță vor citi știrea asta, pentru că nu a fost prealuată doar de ziarele din sport, ci și de tabloide. Pentru că atunci când pui numele Simona Halep și cuvântul relație în aceeași propoziție, știrea se răspândește foarte ușor.

Eu aștept cu nerăbdare răspunsul Simonei. Cred că a roșit toată când a auzit cu cine s-ar fi cuplat și nu-și găsește cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *