Cum sa arati ca ai bani (pamflet pentru cocalari)

cum sa arati ca ai bani

Cand mergi în mall întâlnești fel și fel de persoane, unii mai speciali decât alții. Și vă voi povesti o experiență trăită de mine nu acum mult timp.

O voi povesti pentru că tocmai am aflat cum e la modă să atragi atenția și cum sa arati ca ai bani fără să o spui pe față. Pentru cei care vor asta și nu știu cum să o facă. Cel puțin văd că asta se practică.

E un ghid gen “how to”, în patru pași simpli:

Pasul 1: Mergi în Mall cu câteva bancnote de 100 de lei. Daca ai de 200 e perfect. Euro și mai bine. Cu cât mai multă valoare, cu atât mai bine

Pasul 2. Te uiți să vezi când ai mai mulți prin preajma. Preferabil fete, depinde de orientare. Și nu persoane dubioase care nu ți-ai dori să râvnească la banii tăi.

Pasul 3. Scapi banii pe jos, te prefaci că ai făcut-o fără să vrei. Îi ridici imediat și dai impresia că ai mai mulți decât ai de fapt.

Pasul 4. Repeți la un interval scurt, preferabil de câteva minute, pasul 2 și pasul 3.

Ați reținut? Hai, că nu e greu. Acum mergeți la mall și aplicați asta. Dar nu încercați cu bancnote de 1 leu și 5 lei sau monezi de 50 bani. Nu dă bine.

Eu am încercat să ajut și cred că voi ajuta. O spun din proprie experiență, pentru că acum vreo 10 ani am scris un articol despre ce replici de agățat primeau fetele pe Facebook și am constatat că este unul dintre cele mai căutate articole pe motoarele de căutare  (dacă vreți articolul, aștept un mesaj). La început m-a mirat, dar încetul cu încetul încep să mă uimească tot mai puține lucruri din social media.

(Acest text este un pamflet inspirat din fapte reale. Dacă mai trebuie clarificare)

Sursa foto: hopa.ro

Dacă sunteți pasionați de sport, mai am un articol de același gen aici 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *