Despre Webstock si Gala Webstock Awards

despre webstock

Deja începe să se vorbească despre Webstock și în mai puțin de o săptămână va începe acest eveniment de care cred că aproape toți pasionații  de blogging, social media, marketing au auzit.  Se va ține la București și, după cum am zis, e vorba despre Webstock. Fiind cel mai mare eveniment de social media din România, ce reunește pasionații de mediul online și are ca subiecte ultimele tendinte din social media.

Printre speakeri se numără Matei Dima (Bromania), Lucian Mândruță, Vali Petcu (zoso), Ciprian Susanu,  Alin Preda și lista continuă cu multe alte nume destul de cunoscute în online.

Ca blogger acreditat la eveniment am decis să promovez evenimentul și să vă spun că dacă sunteți interesați de mediul online chiar merită  să participați.  Va ține o zi întreagă, cuprinde pauză de prânz, de cafea, de discuții, de ce vreți voi. Și pe lângă asta, ați avea și ocazia să îi întâlniți pe cei pe care-i urmăriți pe Facebook, Instagram și multe alte locuri și de la care mai invățați una-alta.

Va avea loc vinerea viitoare, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va fi organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Cea mai mare parte va cuprinde conferințele Webstock, cu întălniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare și vor aduce în prim-plan tehnologiile cele mai moderne din domeniu.

Evenimentul e dedicat unei categorii destul de mari de oameni, printre care marketeri, bloggeri, vloggeri, influenceri, instagram-eri, specialisti PR, consultanți social media și așa mai departe.
Referitor la Webstock Awards, acestea  vor premia cele mai bune proiecte realizate în România  la nivel de social media și online.

Încrierile pentru bloggeri s-au terminat, însă știu că există posibilitatea de a participa la eveniment prin achitarea unei taxe de participare de 200 ron + tva. Puteți intra pe site-ul lor pentru mai multe detalii.

Aruncă un ochi și aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *