Vizită la o bază nucleară abandonată

bază nucleară

Să vizitezi o bază nucleară, fie ea și abandonată, cu tot felul de arme și rachete ce ar putea eradica în câteva minute un oraș întreg e un lucru de care ți-ai aminti ușor.

Gamerul Drew Scanlon a vizitat acum câteva zile o bază nucleară abandonată, situată în Ucraina și a postat un video pe Youtube cu experiența de acolo.

Omul a văzut lucruri pe care chiar nu le vezi în fiecare zi. Ori dacă le vezi, atunci asta se întâmplă când te uiți la un film.

Printre lucrurile de impact care apar, să le zic așa,  se numără un buton verde (echivalentul celui roșu din filme, care declanșează toată nebunia), care în momentul în care este apăsat are puterea de a eradica, în 25 de minute, orașul Washington.

Butonul chiar a fost apăsat și procesul a pornit exact cum ar fi pornit dacă toate erau pregătite. Adică, chiar dacă nu funcționează, cred că ți s-ar face pielea de găină numai să apeși acel buton și să pornească ca și cum ar fi în stare perfectă de funcționare.

Un alt lucru foarte interesant e faptul că după ce a ieșit din incăperea aceea, i s-a prezentat o rachetă Voyevoda Missile SS-18 Satan.

În momentul ăsta este în serviciul Armatei Ruse, dar ținută într-un loc secret. Rachetuța asta are o rază de acțiune de până la 40.000 de km (după spusele ghidului), deci ar putea ajunge cam oriunde în lume. După ce ajunge acolo, e de înțeles ce s-ar putea întâmpla.

O altă rachetă foarte puternică ce apare în clip e Tochka U, ce a fost folosită în conflictele de astăzi, din Est.

Mai apar ceva poze făcute la o sesiune foto din momentul unei nunți. Pentru că pozele în natură în rochie de mireasă bănuiesc că sunt deja prea mainstream. Să te pozezi cu o rachetă ca Voyevoda SS18 e mai cool.

Mai jos aveți clipul complet, care durează cam 15 minute. Enjoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *