Gabriel Jesus și povestea unei poze

Gabriel Jesus, pe numele său complet Gabriel Fernando de Jesus, a captat atenția lumii întregi în momentul în care a debutat la Manchester City, jucând atât de bine încât Sergio Aguero, considerat unul dintre cei mai buni atacanți din lume, a ajuns să șlefuiască banca de rezerve la meciurile din campionat.

Din păcate pentru el, s-a accidentat destul de urât și a fost indisponibil o grămadă de timp. Și asta i-a cam tăiat din elan.

Ideea e că puștiul ăsta de 20 de ani, că atât are, a ajuns să fie titular într-o echipă plină de vedete și să țină un jucător ca Aguero rezervă.

Acum că ați înțeles ce am vrut să zic, pun mai jos o poză

Povestea pozei începe în 2014, adică acum 3 ani.  Și bănuiesc că ați ghicit cine e personajul cu pantaloni albi și tricou în negru și portocaliu. E Gabriel Jesus.

Pe atunci vopsea străzile din Rio înaintea Campionatului Mondial din Brazilia. Și vedeți tot acolo și gașca lui de prieteni. Brazilieni tipici, care joacă fotbal zi de zi și se distrează între ei. N-au nicio grijă.

Poza a fost postată chiar de Gabriel Jesus, pe contul de Instagram (cea din stânga doar). Poate or fi de ăștia ce o să zică ca am luat poza random de pe net și mi-a venit mie  să inventez toate astea.

Gabriel Jesus a fost adus de Manchester City de la Palmeiras, în schimbul sumei de 33 de milioane de euro, aici incluzând și eventualele bonusuri.

Conform Wikipedia, brazilianul are 5 goluri în 6 meciuri pentru reprezentativa mare a Braziliei și 7 reușite în 11 partide pentru echipa engleză. Nu sună deloc rău, nu? Și să ne gândim că vara asta se vorbește mult și despre un transfer al lui Aguero.

Voi vă dați seama unde a putut ajunge puștiul ăsta în doar 3 ani de la poza asta?

Aruncă un ochi și aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *