Cele mai așteptate filme din 2017

În ultimele zile mi-au sărit în ochi tot felul de premiere ale filmelor și filme mult-așteptate de lume, în general. Am decis să fac un top al filmelor care cred eu că le așteaptă lumea anul ăsta. Și criteriul principal pe care l-am luat în considerare e familiarizarea publicului  cu acțiunea, scenariul, personajele, bla bla. Nu nota de care s-au bucurat prequelul lui, spre exemplu. Asta înseamnă prequel 

 

 1.  Pirates of the Carribean –  Dead Men Tell No Tales
  Îs așa multe serii la Pirații din Caraibe că nici nu mai știu exact câte sunt. Cred că ăsta e al cincilea, dar să nu-mi dați în cap dacă am greșit. Acțiunea din această parte se prefigurează a fi interesantă, Jack Sparrow fiind în căutarea tridentului lui Poseidon (zeul mării în mitologia greacă).  Pe 26 mai va avea loc premiera filmului în România.
  Pirates-of-the-Caribbean-5-Dead-Men-Tell-No-Tales-2017-movie

2. Fast and Furious 8
The Fate of The Furious, cum se numește de fapt filmul cu numărul 8 din serie, va fi lansat în Franța pe 12 aprilie și va avea o distribuție cu Charlize Theron!, Vin Diesel și Dwayne Johnson (The Rock).  Actrița originară din Africa de Sud va fi femeia care-l va da peste cap în film pe Vin Diesel.
Ca o paranteză ceva mai mare,  pe Vin Diesel îl cam dau femeile peste cam în ultima perioadă. Aici aveți un interviu în care s-a îndrăgostit de o jurnalistă braziliană.

3.  Justice League
Liga Justiției e filmul ăla care aduce împreună toți supereroii din benzile desenate. Și aici mă refer la Batman, Superman, Femeia Fantastică, Aquaman, The Flash, Mera etc. Filmul ăsta, din ce am înțeles, a tot fost amânat, însă la momentul de față are o dată de lansare în SUA, 17 noiembrie 2017. Aici aveți și trailerul oficial.

dc_comics_justice_league_movie___2017_by_rhakeemg-d85xe9m

4. Despicable Me 3
Să nu vă aud că ce, ăsta e film?  Chestia asta cu minionii aproape ca a luat-o razna la un moment dat . Chiar și acum îi văd peste tot, chiar dacă nimeni nu-i deosebește, deși fiecare au câte-un nume.
De data asta, ceva copil, numit Balthazaar Bratt (care mie-mi aduce a Borat) pune la cale o schemă cu care el vrea să obțină dominația lumii. Având în vedere imaginația de care au dat până acum dovadă  regizorii și scenariștii  seriei, cu siguranță 30 iunie, data lansării, va fi mult-așteptată de fanii seriei.

 

646x404

5. The Beauty And The Beast
Absolut toată lumea a auzit măcar o dată de Frumoasa și Bestia,  celebrul desen animat produs de cei de la Disney și povestea scrisă de Frații Grimm. De această dată,  frumoasa e jucată de Emma Watson! și bestia de Dan Stevens (care a jucat în serialul Downtown Abbey).

 

 

 

6. Fifty Shades Darker
Nu am văzut Fifty Shades of Grey, știu că are nota 4 pe imdb și că multe persoane ar prefera să se uite la balet sau la dans modern (nu am nimic împotriva lor). Dar filmul ăla a avut o  popularitate extraordinară printre cinefili și cu siguranță și la Shades Darker oamenii o să stea la cozi pentru bilete. Anastasia și Christian Grey au luna viitoare programată apariția pe marile ecrane, pe  10 februarie.

7. Dunkirk
Filmul ăsta este printre cele mai așteptate ale anului de cinefili, în general. Filmul regizat de Cristopher Nolan, care îl va avea pe Tom Hardy în rol principal și premiera pe 19 iulie în Franța are setată acțiunea în al doilea război mondial și e bazat pe fapte reale. Nu vă zic mai multe pentru că după nu v-ați mai uita la el și m-ați înjura.

8. Star Wars VIII(8)
Luke Skywalker, Leia, Connix și toate celelalte personaje din Star Wars  vor apărea pe 15 decembrie în cinematografele din România.  Aici chiar nu pot să dau detalii pentru că nu sunt un fan al seriei și nu vreau să o comit. Aici aveți pagina de pe imdb a filmului .

9. Logan
După cum vedeți, o grămadă de filme sunt cu supereroi. Și nu că mi-ar plăcea mie, ci pentru că în 2017 cam jumătate dintre cele mai așteptate filme includ personaje din benzi desenate.
Filmul Logan îi va avea în prim-plan pe Wolverine și pe Profesorul X și va avea premiera pe 3 martie 2017 în România.

10. Prison Break
Da, știu, nu e film, e serial. Am decis ca pe ultimul loc să includ serialul Prison Break, pentru că a durat cam 8 ani de la ultimul episod  și la vremea aceea nu prea se zvonea că ar mai fi posibilă o continuare a serialului. Sau așa țin eu minte.  Ei, Scofield revine și e teleportat de scenarist tocmai în Yemen. Având în vedere imaginația lor,  puteau să-l ducă și la Jilava, că nu uimea pe nimeni. Mini-seria are nouă episoade și nu are dată oficială de lansare, însă are un trailer aici.
O, fuck, la ăsta chiar nu mai am răbdare.

MV5BMTY2NTQ4MTEzMV5BMl5BanBnXkFtZTgwODMyNjM5ODE@._V1_UX477_CR0,0,477,268_AL_

Alte filme mult-așteptate:

 1. Spider-Man – Homecoming
 2. The Lego Batman Movie
 3. Transformers – The Last Knight
 4. Jeepers Creepers 3
 5. Wonder Woman
 6. Alien -Covenant

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *