Concursurile la romani

Concursurile la romani

Concursurile la romani specifice se văd o dată cu nebunia cu Pokemon Go, oameni au fost împușcați, au murit, au descoperit cadavre și au fost jefuiți în timp ce jucau.

Totodată, câteva milioane au început să facă liste pro și contra. Că te scoate din casă, că faci condiție fizică, că te face antisociabil, că ajută la depresie sau că oamenii nu se uită pe unde merg.  Da, mă rog, în fine, fiecare cu părerile lui.

Ce m-a făcut pe mine să râd e ultimul concurs organizat de cei de la UPC. Dacă prinzi un pokemon intr-unul dintre magazinele UPC primești un cadou surpriză. Deja mi-i și imaginez pe ăștia: “Bă, dă-te din față, îmi  deranjezi pokemonul”.

Au postat pe Facebook o poză cu un pokemon Drowzee să arate cum trebuie făcut pentru a participa la concurs. Pozele din comentarii-s criminale.

Nu puțini au dat save as la poza cu Drowzee și s-au înscris la concurs. Atât. Pe sistemul că “Hai, mă, ce naiba. Nu se prind ăștia. Ce dacă e exact același pokemon, cu aceeași putere și prins exact în același loc, din același unghi? Io-s șmecher. Le iau premiul la fraieri”. O tipă a pus și ea aceeași poză, dar sus  se vedea scris “Salvează captură de ecran” – Ce-i tare e că fata insista că poza chiar e făcută de ea, gen  “Uită-te, băi, mai atent. Eu am altă poza” (da, ea chiar avea altă poză, era singura cu captură de ecran).

Dar alta e maximă.  Un tip a pus un Pikachu prin Photoshop într-unul din magazine și a lăsat un comentariu “Ce e? Am găsit și eu un pokemon amărât” -Tipu  chiar voia să fie ironic, că el îl găsise pe cel mai cunoscut. Da știți care-i partea amuzantă? Îi greșise numele! În loc de Pikachu, a scris Pickachu. Bineînțeles, alți zece s-au luat după el și au postat și ei poza în comentarii.

Îs curios  ce premii dau cei de acolo. Și dacă băiatul cu Pickachu și fata care are captură de ecran o să căștige :))

Aici aveti linkul de la concurs, poate vă plictisiți și vreți să prindeți și voi un pokemon pe la UPC Mai jos aveti poza photoshopată cu Pikachu:

13716030_526539020863040_9017588814671256733_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *