Extraterestrul P.K și telecomanda

P.K este un film indian de care sunt sigur că majoritatea nu au auzit. Poate pentru că e indian, iar mulți când aud cuvântul ăsta se gândesc la asta, iar unii mai exotici la asta. NU, bă, nu! Filmele indiene nu înseamnă doar dansuri din buric și băieții de acolo chiar fac treabă bună de multe ori.

Începutul sună cam așa.  Extraterestul cu nume ciudat poposește pe planeta noastră, având la gât o amuletă ce arată foarte mișto. Acum vine partea care se aseamănă cu ce li se poate întâmpla unor străini prin Rahova sau Ferentari, pentru că merge numa câțiva metri și dă nas în nas cu-n tip dubios care nu stă mult pe gânduri și îi și ciordește comoara.

Să dăm puțin filmul înainte. Disperat după amuletă, P.K cere sfaturi de la toți indienii pe care-i întâlnește pe stradă și ajunge la concluzia că trebuie să adere la toate religiile posibile din India pentru a vedea care Zeu îl poate ajuta (și nu-s deloc puțini). Începe să fure din cutia milei (nu știa ce-i aia), să ia bani de la un orb pentru ca stătea cu mâinile întinse, să se certe cu o vânzătoare că statueta sfințită nu-i îndeplinește dorința și să facă cele mai bizare ritualuri indiene.

Ei, ideea e că după toate prin câte a trecut tipul se prinde de cum e mersul pe acolo. Începe să se războiască cu un fel de Papă, mare boss acolo, vizavi de predicile acestuia și de sfaturile pe care le dă oamenilor la necaz.  Filmul are o grămadă de idei interesante care merită luate în considerare și destule învățături.

La sfârșit are și o parte foarte romantică,  însă ce-i mai important, părerea mea, e că dacă la ora de religie copiii ar viziona filmul ăsta ar învăța mai multe decât din majoritatea manualelor.

Aici trailerul.  Vă asigur c-o să vă placă. Dacă cumva, prin absurd, n-o să vă placă, să-mi dați de știre și rezolvăm. 

Pk-Movie-HD-wallpapers-hd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *