Yahoo Messenger în 2017

Ați fost vreodată curioși să vedeți dacă mai există Yahoo Messenger, dacă mai aveti persoane online și tot așa mai departe? Eu da. Și pot să zic că am rămas surprins.

Dar nu la modul ăla gen “Bă, ce mișto a rămas aplicația”, nu. Ci la modul “Ce rahat. Mai degrabă intram pe  mIRC!”.

Bine, mai întâi am încercat să intru prin Meebo, E-mail direct și toate metodele prin care intram când îmi era lene să intru în aplicație. Nu am reușit.

Bă, și mi-am instalat aplicația. Are tot vreo 45 de mega, ok, intru.  Și-mi intră direct, fără instal, fără nimic. Sign in și după mi s-a părut că mi-a dat eroare, dar de fapt era conectat. Așa de nașpa arată acum (am mâzgâlit eu pe acolo să nu se vadă id-urile).

jpg

Și așa arăta înainte. Așa!

IMG_20160923_083836

Ce e nou pe Yahoo Messenger în anul 2017?  O mulțime de lucruri.
-Nu mai poți să vezi contactele care sunt online.  Așa-i, era o chestie inutilă. Oare cine voia să vadă cine e online?
-Poți să trimiți mesaje oricui, chiar dacă e offline. Hai da-o-n… Cine i-a lăsat pe aștia să scrie?  Puteai să o faci și înainte. Și nu-mi ziceți că nu, că știu că puteați.
-Nu mai poți folosi aplicațiile mai vechi. Cum ar fi cea din ultima poza. Erau demodate, este că? Asta de acum e modernă și are atâtea lucruri noi, ca astea pe care vi le zic acum și-s așa nerăbdător să le încerc.
-Cică acum, deci înainte nu, Yahoo pune accept pe conversațiile noastre. Și ghici ce fac barosanii în acest sens? Ne lasă să ne căutăm contactele cu un buton de search. Bănene, cum ați făcut asta? Ați pus funcție de căutare contacte? Cât de tare.

După asta am încercat să mai intru o dată pe executabilul ăla pe care mi l-am descărcat, am zis ca poate am făcut eu ceva greșit și trebuie instalată vreo chestie să am acces la tot.  Și așa am mai pierdut câteva secunde degeaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *